Interieurverzorging voor particulieren

Interieurverzorging voor particulieren

Vandaag is het feest, Otte Dienstverlening is gestart in Castricum met o.a. interieurverzorging voor particulieren. Dit kleine familiebedrijf is gestart door mij, Mariska Otte, geboren in Haarlem, maar al een aantal jaren woonachtig in het mooie Castricum. Ik ga in overleg met mijn klanten wat de wensen zijn en wat ze van mij kunnen verwachten, compleet op maat. Voortijdig duidelijkheid is een open en eerlijke manier van ondernemen. Geen verrassingen en mijn klanten weten waar ze aan toe zijn. Uiteraard goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Huisdieren vakantieservice

We hebben ook de huisdieren vakantieservice gelanceerd, lees op de pagina van onze website wat dit inhoudt. Kort gezegd kunnen we tijdens uw vakantie uw kleine huisdieren verzorgen en ontlasten u daarmee als uw buren of familie bijvoorbeeld niet op de huisdieren kunnen passen. Klik de link en lees meer over deze service.

Ik werk lokaal, dus mijn werkgebied is vooral in Castricum, Limmen en Bakkum. Uiteraard is alles bespreekbaar en u kunt altijd contact met ons opnemen wat er voor u mogelijk is.

Zakelijke Schoonmaak

Wanneer u zakelijke schoonmaak zoekt zijn daar ook mogelijkheden voor. Voor uw praktijkruimte, kantoorruimte of bed and breakfast kunnen wij de schoonmaak verzorgen, goede kwaliteit en een scherpe prijs per uur. Lees voor meer informatie onze pagina over zakelijke schoonmaak en vraag een offerte aan.