Interieurverzorging particulieren

Interieurverzorging particulieren is mogelijk. Schoonmaken van uw woning hoort erbij. In Nederland besteedt men gemiddeld 3 uur per dag aan het huishouden. Wanneer u beiden een drukke baan hebt en een gezin, dan zijn dit zaken die erbij inschieten. Dan moet het even snel tussendoor en voordat je het weet is het niet meer bij te benen en hoopt alles op. Schoonmaken is niet alleen hygiëne, maar bepaalt ook een belangrijk deel van uw gemoedstoestand. Een rommelige omgeving zorgt voor een onrustige sfeer. Wij vinden uw omgeving net zo belangrijk als die van ons!

 

Interieurverzorging met kwaliteit

Ondersteuning in de interieurverzorging voor particulieren kan in veel situaties wenselijk zijn. Soms zijn er zaken die u zelf niet meer kunt doen en daar helpen wij u graag bij!
Otte Dienstverlening is veelzijdig, flexibel en denkt met u mee waar mogelijk om zo tot de gewenste ondersteuning bij het huishouden te komen.

 

 

Hulp in de huishouding na ziekenhuisopname

Ook schiet de schoonmaak er vaak bij in wanneer er onvoorziene veranderingen voordoen. Bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname en waardoor u zelf tijdelijk niet in staat bent om uw huishouding te doen. Otte dienstverlening kunt u ook inschakelen voor korte periodes. Hoe fijn is het dat, wanneer u niet in staat bent om uw huishouden te doen er iemand langskomt die dit tijdelijk uit handen neemt. Alles op maat!

Tarieven schoonmaak particulier

  • Schoonmaak met gebruik van uw eigen schoonmaakmiddelen € 15,00 per uur
  • Ad Hoc schoonmaak met uw eigen schoonmaakmiddelen € 17,50 per uur
  • Andere werkzaamheden in overleg.